6 Nisan, 2023

Tavuk Taşlık Zarı

Tavuk taşlık zarı, Organikcimiz’in stoklarına dönem dönem eklenen ve genelde böbrek taşı (safra kesesi taşı) rahatsızlığı çeken kişiler tarafından oldukça fazla talep gören doğal bir üründür.


Tavuk Taşlık Zarını Nasıl Elde Ediyoruz?

Öncelikle akıllardaki ilk soru olan üretimi hakkındaki önemli detaya yer vererek başlayalım. Tamamen islami usullere göre kesilen tavuklarımızın bağırsaklarından elde edilmektedir. (Helal sertifikalı)


Tavuk Taşlık Zarı Üretimi
Tavuk Taşlık Zarı Üretimi

Tavuk Taşlık Zarı Faydaları Nelerdir?

Tavuk taşlık zarı, bazı sağlık yararlarına sahip olabilir. Örneğin, tavuk taşlık zarı, bağırsak sağlığına yardımcı olan kolajen, glukozamin ve kondroitin içerir. Ayrıca, tavuk taşlık zarı, protein ve amino asitler açısından da zengindir. Fakat en önemli ve en çok tercih edilme sebebi olan böbrek taşı rahatsızlığını doğal şekilde çözmeye yardımcı olmasıdır. Herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.


Tavuk Taşlık Zarının Faydaları
Tavuk Taşlık Zarının Faydaları

Böbrek Taşı (Safra Kesesi Taşı) Rahatsızlığına Etkisi

Safra kesesi taşı (böbrek taşı) hastalığının doğal tedavisinde çok  büyük bir etkiye sahiptir. Safra kesesi taşı olan kişiler tavuk taşlığı tükettiğinde cerrahi işleme gerek kalmadan taşı düşürebiliyor. Hastaların 21 gün kullanmaları halinde böbrekteki taşların vücuttan atılabildiği belirtilmiştir.


Organikcimiz.com üzerinden sipariş etmiş olduğunuz tavuk taşlık zarı kurutulmuş halde paketlenerek gönderilmektedir. Kaynatılarak içilip, tüketilebilir.


Organikcimiz - Tavuk Taşlık Zarı
Organikcimiz - Tavuk Taşlık Zarı